SAYFALARIMIZ

Bağlantılar

ULUSLARARASI YAPI FUARI-2009

Uluslararası Yapı Fuarı-2009 06-Mayıs-2009 Çarşamba günü başladı. Fuar 10-Mayıs-2009 Pazar gününe kadar devam edecek.

Firmaların ürünlerini kamu ve özel sektöre tanıtmaları,  yapı pazarındaki gelişemeleri öğrenmek için düzenlenen fuar etkinliğine katılarak Türk Yapı Pazarı ile ilgili gelişmeleri yakından görebilirisiniz.

Mimar, Peyzaj Mimarı, Şehir Plancısı, İnşaat Mühendisi, Teknikerler, Elektrik/Elektronik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi,  Yapı Ustası ve Teknik Eleman gibi meslek  gurupları için güzel bir fırsat olan Uluslararası Yapı Fuarı 2009  60.000 m2 alanda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de düzenleniyor.

Fuara katılmak için online davetiye talebinde bulunabilirsiniz.   

ULUSLARARASI YAPI FUARI-2009 için 3 yorum yapılmış;

  1. Zafar Nazarov

    Uluslararası yapı fuarı yine ne zaman olacak

  2. admin

    Yeni bir yapı fuarı olduğunda sitemiz aracılığı ile sizleri bilgilendireceğiz. İyi günler dileriz.

  3. yasin

    bem yasin yeni fabrika kurmayı düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olsanız rica ederim bide faprika malzemesini nerden alınır yurt dışımı yoksa türkiyede mi var bilmiyorum yardımcı olsanız sevinirim teşekürler

Biz Yorumları Seviyoruz